fbpx

Η φέτα μας παράγεται αποκλειστικά από αιγοπρόβειο μεσσηνιακό γάλα, η συλλογή του οποίου πραγματοποιείται σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών από την άλμεξή του. Ακολουθεί η παστερίωση και το φιλτράρισμα του νωπού γάλακτος και στην συνέχεια η επεξεργασία του στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για την παραγωγή της φέτας. Η φέτα μας ωριμάζει για τουλάχιστον 2 μήνες σε ξύλινα βαρέλια. Η ποιότητα της πρώτης ύλης που οφείλεται στην ιδιαίτερη χλωρίδα της περιοχής, ο σύγχρονος εξοπλισμός, η οικογενειακή παράδοση τριών προηγούμενων γενεών σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της 4ης γενιάς εγγυώνται ένα ασφαλές προϊόν ανώτερης ποιότητας και γεύσης.