fbpx

Καθώς οι γαστρονομικές τάσεις αλλάζουν διαρκώς και οι απαιτήσεις για πιο υγιεινή και θρεπτική διατροφή διαρκώς αυξάνονται, αποφασίσαμε στη Harmafoods να συνδυάσουμε τις γεύσεις του παραδοσιακού μεσογειακού τουρσιού, με τα θρεπτικά οφέλη των εκλεκτών μανιταριών King Oyster παραγωγής μας.
Δημιουργήσαμε ένα αποκλειστικό, καινοτόμο προϊόν, που με τον ξεχωριστό γευστικό χαρακτήρα του μπορεί με ευκολία να ανταποκριθεί στις υψηλές γαστρονομικές αναζητήσεις ενώ η έντονα μεσογειακή του γεύση και το λεπτό του άρωμα, το καθιστούν ταυτόχρονα οικείο και μοναδικό.
Χάρη στις αυστηρές μεθόδους παρασκευής που ακολουθούμε σε συνεργασία με πιστοποιημένο τοπικό εργαστήριο, το χειροποίητο τουρσί King Oyster, διατηρεί αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά του μανιταριού και την ιδιαίτερη, τραγανή υφή του που θυμίζει θαλασσινό. Με το λεπτό του άρωμα του, είναι έτοιμο να προστεθεί σε πράσινες σαλάτες, ουζο – τσιπουρομεζέδες, σε πλατώ τυριών κι αλλαντικών, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις ακόμη και των πιο εκλεκτών ουρανίσκων.
Χωρίς την προσθήκη χρωστικών ή συντηρητικών, το τουρσί King Oyster αποτελεί 100% φυσικό και χειροποίητο προϊόν, εκφράζοντας τη φιλοσοφία μας για υγιεινή, θρεπτική, μέσα από τη φύση διατροφή αλλά και την αγάπη μας για τα μανιτάρια.