fbpx

Το σύγκλινο αποτελείται από 120g κρέατος (για την παραγωγή 100g τελικού προϊόντος απαιτούνται 120g κρέατος). Το σύγκλινο έχει ελαφριά καπνιστή γεύση, είναι πολύ τρυφερό και χρειάζεται ελάχιστο ψήσιμο. Είναι κομμένο σε φέτες, γεγονός που διευκολύνει το ψήσιμό του. Για την παρασκευή του, το χοιρινό βράζεται έως ότου αφαιρεθεί μεγάλη ποσότητα λίπους και στη συνέχεια καπνίζεται σε ξύλο οξιάς και αρωματικά φυτά όπως είναι το θυμάρι και η φασκομηλιά.

Η παραγωγή των προϊόντων πραγματοποιείται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εφαρμόζοντας αυστηρά τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας FSSC 2200 και HACCP & ISO 22000 για την ασφάλεια των τροφίμων σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.