fbpx

Προϊόν διπλής θερμικής επεξεργασίας.
Επιλεγμένα κομμάτια 100% ελληνικού βοδινού κρέατος καβουρντισμένα και σιγομαγειρεμένα στο λίπος τους, σε τεχνητό μη βρώσιμο περίβλημα.
Παραδοσιακή συνταγή της Θράκης και πρεσβευτής της γαστρονομικής παράδοσής της.
Προϊόν “καθαρής ετικέτας”, χωρίς κανένα συντηρητικό και πρόσθετο.
Διατηρείται στους: 4ο C, διάρκεια ζωής: 90 ημέρες, ανάλωση σε 3 ημέρες απο το άνοιγμα της συσκευασίας.
Δεν απαιτείται μαγείρεμα.
Καταναλώνεται σε θερμοκρασία δωματίου.