fbpx

Παντρέψαμε το αγαπημένο μας πατροπαράδοτο, γλυκό του κουταλιού με την εκλεκτή γεύση του μανιταριού Shiitake! Τα οφέλη της υπερτροφής, όπως θεωρείται το μανιτάρι Shiitake, αρμονικά προσαρμοσμένα στις ελληνικές παραδόσεις και γεύσεις. Μια γευστική εμπειρία, με ιδιαίτερη υφή, έχοντας gourmet βάσεις και διατροφική ανωτερότητα.
Όλα τα μανιτάρια Shiitake παράγονται αποκλειστικά στη μονάδα μας, συλλέγονται με το χέρι, ελέγχονται ένα ένα σύμφωνα με τα πιο ασφαλή πρότυπα και μεταποιούνται παραδοσιακά σε πιστοποιημένο, τοπικό εργαστήριο. Οι νότες κανέλλας και η μεστή γήινη γεύση του Shiitake, επιτρέπουν να το απολαύσετε μόνο του ως λιχουδιά ή ως συντροφιά στο γιαούρτι, το παγωτό και τους λουκουμάδες σας, ακόμη κι ως «μυστικό» συστατικό επιτυχίας στη δική σας ζαχαροπλαστική δημιουργία.
Καθόλη τη δημιουργία του, εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των υλικών. Χωρίς την προσθήκη χρωστικών ή συντηρητικών, το γλυκό του κουταλιού Shiitake αποτελεί 100% φυσικό και χειροποίητο προϊόν, εκφράζοντας τη φιλοσοφία μας για υγιεινή, θρεπτική, μέσα από τη φύση διατροφή αλλά και την αγάπη μας για τα μανιτάρια.