fbpx

Η V Roubis λανσάρει μια νέα σειρά χειροποίητων αναψυκτικών τα feeju. Η νέα σειρά βασίζεται στις αξίες και την φιλοσοφία της εταιρίας: αγάπη για τα χειροποίητα – φρεσκές και αγνές πρώτες ύλες – προσήλωση στις αρχές του ευ ζην.
Το βιολογικό matcha tea Ιαπωνίας με λεμονάδα είναι ένα οργανικό χειροποίητο αναψυκτικό με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν:
* Μόνο αληθινά συστατικά – Καθημερινά επιλέγονται προσεκτικά, φρέσκα και βιολογικά φρούτα, αλλά και αρωματικά φυτά και βότανα. Όλα πλούσια σε πολύτιμα αντιοξειδωτικά. Αναλυτικά και σύμφωνα με την “καθαρή” ετικέτα της διατροφικής δήλωσης, το feeju περιέχει τα παρακάτω κύρια συστατικά:
1. Βιολογικό Ιαπωνικό πράσινο τσάι matcha – Τα φύλλα του matcha tea προσφέρουν την απαραίτητη γήινη φρεσκάδα που προέρχεται από τα καταπράσινα λιβάδια που εκτείνονται στα βάθη της Ιαπωνίας.
2. Αληθινή λεμονάδα από ζουμερά βιολογικά λεμόνια που ωριμάζουν φυσικά κάτω απο τον ελληνικό ήλιο και προέρχονται από καλλιέργειες στην Πελοπόννησο.
3. Ξύσμα φρεσκοτριμμένης πιπερόριζας
4. Νέκταρ βιολογικής αγαύης χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη
* Γεύση αγνού χυμού και φρεσκοστυμμένου – Η προσθήκη αρκετού χυμού λεμονιού δίνει επιπλέον δροσιά και άρωμα αλλά και το πιο σημαντικό την αίσθηση των φρεσκοστυμμένων φρούτων. Το Ιαπωνικό τσάι matcha προσφέρει την ισορροπημένη δόση ενέργειας, ευεξίας και φυσικής γεύσης.
* Κάθε feeju είναι φτιαγμένο στο χέρι – Το ξύσμα και ο χυμός των εσπεριδοειδών προέρχεται από χειροποίητη διαδικασία για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Πρόκειται για στάδια επεξεργασίας των πρώτων υλών που προσδίδουν υπεραξία. Η γραμμή παραγωγής βασίζεται στα πλέον σύγχρονα διεθνή επιστημονικά πρότυπα και διαθέτει πιστοποιήσεις από αναγνωρισμένους φορείς. Στη συνέχεια τα πολύτιμα συστατικά των προϊόντων εμφιαλώνονται στην υπερσύγχρονη γραμμή εμφιάλωσης.
* Δόση ευεξίας σε ένα μπουκάλι – Το feeju δεν περιέρχει ίχνος ζάχαρης, ούτε συντηρητικά, ούτε πρόσθετα γεύσης. Η ισορροπημένη γλυκύτητα επιτυγχάνεται από την προσθήκη οργανικής αγαύης (χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη). Πρόκειται για παστεριωμένο προϊόν ενώ μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 3 ημερών.
* 100% ανακυκλώσιμα & επαναχρησιμοποιούμενα βαζάκια – Το feeju προσφέρεται σε γυάλινο δοχείο 260 ml κλεισμένο με μεταλλικό καπάκι και ταινία ασφαλείας. Η συσκευασία του feeju έχει σχεδιαστεί με σεβασμό στο περιβάλλον και με γνώμονα το λιγότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Στο ίδιο πλαίσιο, όσον αφορά το περιβάλλον και την οικολογική βιωσιμότητα, η εταιρεία V Roubis ανακυκλώνει τα οργανικά απόβλητα (υπολείμματα εσπεριδοειδών) από την παραγωγική διαδικασία. Η ανακύκλωση συμβάλλει στην παραγωγή προϊόντων κομποστοποίησης που σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελούν μέρος της διαδικασίας ενίσχυσης του εδάφους. Με αυτόν τον τρόπο το έδαφος λαμβάνει τα θρεπτικά συστατικά του οργανικού κομπόστ, μειώνοντας την ποσότητα του νερού που χρειάζεται. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουν στην παραγωγή εδαφοβελτιωτικών προϊόντων εμπλουτίζοντας το φυσικό περιβάλλον. Το ξεχωριστό βαζάκι feeju δεν είναι μόνο φιλικό προς το περιβάλλον αλλά και προς τον χρήστη, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκ νέου ή να ανακυκλωθεί.
* To feeju είναι ένα πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν από την TUV Austria Hellas (GR BIO 15 – σύμφωνα με REG 834/2007 & 889/2008) ενώ όλα τα εσπεριδοειδή προέρχονται από ελληνικές καλλιέργειες, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο το πολύτιμο έργο των τοπικών παραγωγών βιολογικών εσπεριδοειδών στην Ελλάδα.
* Πάθος & μεράκι για τη δημιουργία ενός καινοτόμου και μοναδικού αναψυκτικού – Η ομάδα πίσω από το feeju είναι προσηλωμένη στο να προσφέρει χειροποίητα αναψυκτικά που προάγουν την ευεξία και την βιωσιμότητα.